vezi mai mult

PLANTĂM PENTRU ŢARĂ, PLANTĂM PENTRU VIITOR!
09.11.2023     
 
FELICITARI CU PRILEJUL SARBATORII INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS
14.04.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din silvicultură"
15
09.2016
Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii profesionale "Ziua lucrătorului din silvicultură"
   
 

Stimaţi colegi !

Pădurea este una din principalele resurse naturale care trebuie îngrijită dacă dorim să aducem beneficii maxime nouă şi generaţiilor următoare.

O primă şi cea mai urgentă măsură pe care trebuie să o avem în vedere este legată de creşterea eficienţei acţiunilor care privesc paza şi integritatea fondului forestier administrat.

Este de prisos să amintim rolul important pe care îl are întreprinderea silvică în economia statului, dar şi ca factor de influenţă pozitivă asupra mediului ambiant.

Nu s-a trecut cu vederea nici în acest an peste evenimentul pădurarilor. Pentru activitatea lor au fost răsplătiţi cu mulţumiri, incluşi pe „Panoul de onoare" al întreprinderii, decoraţi cu insigne şi diplome pentru 10, 20, şi 40 ani de muncă îndelungată şi impecabilă în paza fondului forestier de stat şi în cadrul întreprinderii, sunt menţionaţi maiştrii-pădurarii care au participat la concursul „Cel mai bun maistru-pădurar" la nivel de întreprindere şi nivel republican.

În mod deosebit, aducem mulţumiri şi felicitări Merlan Mihail, maistru-pădurar ocolul silvic Grozeşti, care la data de 13 septembrie curent a participat la concursul Cel mai bun maistru-pădurar"  nivel republican desfăşurat la Întreprinderea Silvică „Tighina"  ocupînd locul I din 23 de participanţi ai întreprinderilor silvice.

Cu ocazia sărbătorii profesionale mulţumim tuturor lucrătorilor din ramura silvică pentru munca depusă. Vă dorim sănătate, putere de muncă, bucurii şi oameni scumpi alături. Multă satisfacţie de la cele realizate.

 

Cu respect,

 Directorul Întreprinderii de Stat „Întrreprinderea penntru Silvicultură  "Nisporeni - Silva"     

 Sergiu MOVILEANU