vezi mai mult

Prima pagină   »  Comunicare   »  Noutăți » SPARTACHIADA SILVICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA EDIŢIA XX-a
03
06.2019
SPARTACHIADA SILVICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA EDIŢIA XX-a
   
 

În perioada 30, 31 mai și 1 iunie la baza de odihnă "Camping",  Vadul lui Vodă sa desfășurat a  XX-a ediție a Spartachiadei Silvicultorilor din Republica Moldova.

Întreprinderea de Stat " Întreprinderea pentru Silvicultură Nisporeni - Silva" a participat la competiţie la toate probele incluse in concurs (volei bărbați/femei; mini-fotbal; tenis de masa bărbați/femei; aruncarea darțului bărbați/femei; sărituri în lungime de pe loc bărbați/femei; joc de dame bărbați/femei). Echipa sportivă a întreprinderii a fost alcătuită din 16 angajati.

Întreprinderea de Stat " Întreprinderea pentru Silvicultură Nisporeni - Silva" la competiţia sportiva a XX-a ediţie, a fost premieata cu locul II la general pe toate probele, inclusiv:

- joc de dame bărbați/femei locul I (Ceaicovschi Petru şi Bulicanu Dorina);

- mini-fotbal locul II (Ciochină Grigore, Fărîmă Alexandru, Filip Alexandru, Lozovanu Ion, Lozovanu Mihai, Cricimaru Eugeniu, Ciobanu Valeriu);

- singurul loc pentru cele mai bune rezultate acumulate la XX de editii participante.

Cîștigătorilor li sa înmînat cupe, diplome și premii bănești din partea organizatorilor Agenția "Moldsilva" şi Federația Sindicatelor din Silvicultură "Sindsilva".