vezi mai mult

FELICITARI CU PRILEJUL SARBATORII INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS
14.04.2023     
 
CAMPANIA DE PLANTARE 2023
01.04.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » PLANTĂM PENTRU ŢARĂ, PLANTĂM PENTRU VIITOR!
09
11.2023
PLANTĂM PENTRU ŢARĂ, PLANTĂM PENTRU VIITOR!
   
 

PLANTĂM PENTRU ŢARĂ, PLANTĂM PENTRU VIITOR!

Agenţia „Moldsilva”, cu susţinerea Ministerului Mediului şi a întregii societăţi, dă start, în această sâmbătă, 11 noiembrie, curent, a Campaniei de plantare a arborilor, acţiune desfăşurată sub egida Președintelui Republicii Moldova, doamna Maia Sandu.

Programul Național de Împădurire prevede reabilitarea și crearea de păduri noi, pe o suprafață de 145 mii ha, pe parcursul a 10 ani (2023-2032), iar toţi împreună, putem face parte din #generatiapadurii și suntem capabili să lăsăm o moștenire durabilă pentru generațiile viitoare.

În acest an Campania de plantare se desfăşoară în perioada lunilor noiembrie-decembrie, iar eforturile principale ale silvicultorilor se materializează prin colaborarea cu Autorităţile Publice Locale, ce dispun de terenuri ce au fost deja prelucrate şi vor fi plantate.

Agenţia „Moldsilva” reiterează îndemnul pentru toţi cetăţenii ţării pentru a participa la acţiunile de plantare, iar pentru comoditatea Dumneavoastră şi pentru a afla mai multe detalii despre locațiile de plantare, accesați harta interactivă a campaniei de împădurire - https://www.google.com/maps/d/u/2/viewer...

Acolo veți găsi informații detaliate despre toate locațiile de plantare. Fiecare locație este descrisă pe larg, inclusiv cu datele planificate pentru plantări și puteți găsi date de contact ale persoanelor responsabile de procesul de plantare pentru a obține toate informațiile necesare.

Aşadar, ne întâlnim sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în sectoarele preconizate pentru plantări şi punem temelia pădurilor noi din cele 35 mnl. de puieţi, crescuţi cu grijă de silvicultori pentru această campanie.

Împreună suntem o forţă şi împreună suntem #generatiapadurii!