Sondaj de opinie
Sunteti multumiti de serviciile prestate de intreprinderea noastra?
Arhivă

Comunicate și Noutăți

03.06.2019
SPARTACHIADA SILVICULTORILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA EDIŢIA XX-a
În perioada 30, 31 mai și 1 iunie la baza de odihnă "Camping",  Vadul lui Vodă sa desfășurat a  XX-a ediție a Spartachiadei Silvicultorilor din Republica Moldova. Întreprinderea de Stat " Întreprinderea pentru Silvicultură Nisporeni - Silva" a participat la competiţie
05.03.2019
OFERTA DE MATERIAL SADITOR PRIMĂVARA ANULUI 2019
OFERTA_MATERIAL_SADITOR_PRIMAVARA_2019.PDF
02.01.2019
FELICITARI CU PRILEJUL SĂRBĂTORILOR DE IARNA
Dragi silvicultori ! S-a mai terminat un an, un an care pe cineva l-a făcut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea să se termine – iar cineva abia aşteaptă. Şi cum nu ar fi acest an pentru toţi, vă doresc ca anul următor să fie mai bun. Să fie mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii, plin de succese şi frumoase realizări. Să aveţi parte de multă căldură în suflet, bucurie în inimă şi multă sănătate. La mulţi ani !
12.09.2018
FELICITARE CU PRILEJUL "ZIUA LUCRĂTORULUI DIN SILVICULTURĂ"
   STIMAŢI  SILVICULTORI     În fiecare an, a treia sîmbătă din luna septembrie, cînd toamna vopseşte în auriu podoaba verde a codrului , noi, silvicultorii sărbătorim ,,Ziua lucrătorului din silvicultură”.   Cu acest prilej, administraţia  ÎS. „ÎS.  Nisporeni-Silva”  vă adrtsează  felicitări, succese în continuare pe tărîmul acestei activităţi nobile de silvicultor! Multă sănătate, noi împliniri, pace, linişte sufletească atît D-stră cît şi membrilor familiei D-stră!      Cu deosebit respect,   administraţia ÎS. „ÎS. Nisporeni – Silva”
vezi mai mult: Comunicate / Noutăți